Αλμπάνης: Ποδοσφαιριστής το πρωί, Πρύτανης το βράδυ (updated)

Τον προηγούμενο μήνα οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με ποδόσφαιρο αφορούσε σχεδόν αποκλειστικά το Μουντιάλ της Ρωσίας. Τώρα που ο θόρυβος καταλάγιασε, και η κυνική ποιότητα των Γάλλων θριάμβευσε, μπορούμε επιτέλους να στρέψουμε την προσοχή μας σε μια πραγματικά αξιοθαύμαστη περίπτωση ελληνικής αριστείας.

Αρκετοί ίσως από εσάς γνωρίζετε πως η ΑΕΚ φέτος απέκτησε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό που δε γνωρίζετε και πρώτο το Pigal φέρνει στο φως, είναι πως ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής  έχει και δεύτερη ιδιότητα και μάλιστα σπουδαίας σημασίας.

Αλμπάνης – Το πρωί

Ο Αλμπάνης στο τέλος της προηγούμενης σεζόν (29 συμμετοχές και 8 γκολ) έθεσε υποψηφιότητα για Πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και τελικά κέρδισε τις εκλογές στο δεύτερο γύρο. Στη θητεία του καλείτε να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις με σημαντικότερη αυτή της απορρόφησης του ΤΕΙ Ηπείρου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Πώς θα συνδυάσει τις υποχρεώσεις αυτές ταυτόχρονα με τις αυξημένες αγωνιστικές απαιτήσεις της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ είναι πραγματικά απορίας άξιον. Προς το παρόν και για να μην συγχέονται οι δύο ιδιότητες, όταν φωτογραφίζεται ως Πρύτανης μεταμφιέζεται ελαφρώς, φορώντας γκρίζα περούκα και μουστάκι.

Αλμπάνης – Το βράδυ

Από την γραμμή κρούσης της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, στην δύσκολη διαδικασία Ένωσης ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Σκόρερ στα Δίχτυα, σκόρερ και στην Eκπαίδευση!

~ ~ ~

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ UPDATE*

Τελικά και όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης, ο ποδοσφαιριστής Αλμπάνης και ο Πρύτανης Αλμπάνης είναι δύο διαφορετικά άτομα. Ο πρώτος ονομάζεται Χρήστος, ενώ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος . Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη γι’ αυτό το μπέρδεμα, τόσο από τους αναγνώστες όσο και από τους ίδιους. Το Pigal αναγνωρίζει τα λάθη του και δεσμεύεται για Καθαρές Κουβέντες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *