Γαβρόγλου: “Το Cyberpunk 2077 φαίνεται γαμάουα!”

Γέλαγαν και… τα μουστάκια του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με το εντυπωσιακό 48λεπτο βιντεάκι του νέου παιχνιδιού που έγινε βιράλ. Λέγεται πως o Υπουργός εκθείασε στον στενό του κύκλο τα γραφικά, το gameplay, την σκοτεινή/δυστοπική ατμόσφαιρα που του θύμισε Blade Runner, αλλά έμεινε προβληματισμένος αν θα τρέχει στο Laptop του.

Ο κος Γαβρόγλου έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως είναι μεγάλος φαν των rpg και της εταιρίας CD PROJECT RED. Μάλιστα για να ξεπεράσει το κενό που του έμεινε μετά τον τερματισμό του Witcher 3, αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με το παιχνίδι καρτών Gwent, παίζοντας φανατικά decks της Scoia’tael Faction αφού και στο Witcher 2 ακολούθησε τον αντάρτη Iorveth και όχι τον ΕΔΕΣίτη Vernan Roche. Μάλιστα η προτίμηση αυτή του Υπουργού έχει προκαλέσει ειρωνικά σχόλια στις τάξεις της αντιπολίτευσης, η οποία θεωρεί την Scoia’ tael “ένα μάτσο σταλινικά φρικιά με κονσερβοκούτια” (sic).

To Pigal προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο του Υπουργού για να επιβεβαιώσει τις φήμες, με σχετική αποτυχία. Σας παραθέτουμε όμως το βίντεο που άφησε άφωνο (ή και όχι) τον Υπουργό. Καθαρές Κουβέντες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *