Σε Αnime θα μεταφερθεί η πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ του 1994

Μπορεί η αγωνία στο Μουντιάλ της Ρωσίας να έχει κορυφωθεί λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό μεταξύ Γαλλίας και Κροατίας, τα εκπληκτικά όμως νέα που έχουμε από την μακρινή Ιαπωνία μπορεί να σας κάνουν να ξεχάσετε για λίγο το τώρα, και να μεταφερθείτε στο (όχι και τόσο ένδοξο) παρελθόν, στο μακρινό 1994.

 

Ο Αruketa Panagura – Sensei ή αλλιώς ο γνωστός σε όλους μας Αλκέτας Παναγούλιας

Τα διάσημα anime στούντιο από το Κυότο Hajara-Hanzo αποφάσισαν η νέα τους δημιουργία να είναι βασισμένη στην πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ του 1994, που έγινε στις ΗΠΑ, και θα λέγεται Yasu Elada – Sayonara Jajiki.

O Ηλίας Ατματσίδης – Kun

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως η πορεία της Ελλάδος στο Μουντιάλ των ΗΠΑ ήταν άκρως αποτυχημένη, με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Αίσθηση είχε προκαλέσει τότε το γεγονός πως αντί η Εθνική να προπονείται δεν είχε αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση της ομογένειας.

Μια τυπική προπόνηση της Εθνικής μας

Ο Δημιουργός της σειράς Eichiro Honda δηλώνει μεγάλος φαν της αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας, του Ποδοσφαίρου, των Hentai αλλά και του μαλλιού του Γιώτη του Τσαλουχίδη.

Ο Γιώτης ο Τσαλουχίδης

 

“Με το Yasu Elada -Sayonara Jajiki μου δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσω αυτές τις τέσσερις μεγάλες αγάπες μου!” είπε αποκλειστικά στο Pigal, ο Honda και συνέχισε:
“Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από τη δραματική πορεία της Εθνικής Ελλάδος το ’94 είναι η ατάκα του Μητσικώστα: Η Ελλάδα ήταν η μόνη που εφάρμοσε πιστά το σύστημα 4-4-2, αφού έφαγε 4 από Αργεντινή, 4 από Βουλγαρία και 2 από Νιγηρία”.

Ο Ντιέγκο ο Μαραντόνα έτοιμος να ξεφτιλίσει τον Αποστολάκη

Καθαρές Κουβέντες και μεγάλος καλαμπουρτζής ο Eichiro να προσθέσω εγώ.

 

Η μασκότ της Εθνικής μας Πηνελόπη και η απόδοσή της σε Anime

Όλες οι εικόνες του παρόντος άρθρου είναι από το επερχόμενο anime Yasu Elada – Sayonara Jajiki. Μη το χάσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *