Συνεργάτες

Δημήτρης Χατζηαντωνίου

Κατά βάση DJ, εν δυνάμει μουσικός, κατά λάθος συγγραφέας.

Γεννήθηκε στη μακρυνή και πανέμορφη Ηγουμενίτσα. Εγκλωβισμένος σε μία πόλη που δε μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα, σπούδασε Ηχοληψία και Μουσική Παραγωγή στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Γράφει για τη μουσική, το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει περισσότερο από τον ύπνο και τη μηχανή του, μία GSX R50.

Άρθρα του Δημήτρη →

 

Ρένα Μηλιοπούλου

Η Ρένα γεννήθηκε ένα ήρεμο δειλινό του Σεπτέμβρη σε κάποιο από τα εκατοντάδες μαιεύτηρια της Έδεσσας. Είναι κατά γενική ομολογία πνεύμα ανήσυχο, με μεγάλη αγάπη για το βιβλίο και κυρίως τα ταξίδια. Όπως λένε οι φίλοι της αλλά και η μητέρα της: “Δε κάθεται με τίποτα στον κώλο της!”.

Θα την βρείτε σε κάποιο ήρεμο καφέ να βυθίζεται στις σελίδες ενός βιβλίου παρέα με έναν γαλλικό καφέ με άρωμα βανίλια, σε κάποια μικρή πόλη του εξωτερικού να εξερευνεί τα σοκάκια και τις γειτονιές παρέα με ένα ταξιδιωτικό οδηγό, ή απλά στο μπαλκόνι της να περιποιείται της αμπαρόριζες και τα κυκλάμινά της.

Άρθρα της Ρένας →

 

Ντίνος Τραχανάς

Δε θυμάται πότε γεννήθηκε.

Δε θυμάται από πού είναι.

Δε θυμάται καν γιατί γράφει αυτές τις γραμμές.

Το μόνο που θυμάται, πραγματικά το μόνο που θυμάται, είναι που μύριζε άνοιξη, το πρώτο σου φιλί. Και πως είναι standup comedian και youtuber. Και πως η γυναίκα του του ζήτησε να αγοράσει γιαούρτια και απορρυπαντικό πλυντηρίου από το σούπερ μάρκετ, αλλά το ξέχασε για πολλοστή φορά. Από τότε είναι μόνος του. Μαζί με τους δεκάδες followers του στο youtube. Και τον Pitbull, το μικρό γκριφόν που του άφησε η γυναίκα του και τον εκνευρίζει κάθε μέρα.

Άρθρα του Ντίνου →

 

Λιλιάνα Μπάχλα

Γεννήθηκε στην Καστορία και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία στην Πάντειο και έχει κάνει πρακτική άσκηση στην τράπεζα Eurobank. Είναι πιστοποιημένη δημιουργός ψυχολογικών τεστ από το τμήμα ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της αρέσει πολύ να λιώνει με σειρές στο Netflix.

Άρθρα της Λιλιάνας →

 

Τηλέμαχος Πέππας

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τον Τηλέμαχο τον Πέππα. Μόνο το γεγονός ότι στον ελεύθερό του χρόνο γράφει στο Pigal και ότι ο ελεύθερός του χρόνος είναι άπλετος.

Άρθρα του Τηλέμαχου →