Τι απέγινε η Σελίδα “Christian Art with Cradle of Filth Lyrics”;!

Ήρθε και έφυγε τόσο απρόσμενα που κανείς δεν ξέρει αν πράγματι υπήρξε. Όχι δεν μιλάμε για κάποιο καλοκαιρινό ειδύλλιο ενός σμιλευμένου μελαμψού γυπαετού της ελληνικής σόου-τζιζ, αλλά για μια σελίδα.

Και όχι δεν μιλάμε για μια σελίδα από ένα περιοδικό κους κους, μήτε από ένα αστυνομικό βιβλίο με λευκό πρωταγωνιστή από μία βόρεια παγωμένη χώρα, αλλά ούτε από ένα προσπέκτους  ξυριστικής μηχανής για γάτες Περσίας.

Μιλάμε για μια σελίδα του μέσου διαδικτυακής κοινωνικοποίησης και λατρείας αγνώστων που οι απόψεις μας ταυτίζονται κατά 80% περίπου,  και το όνομα αυτής: Christian Art with Cradle of Filth lyrics. Δημιουργίες της Σελίδας που σας  παραθέτουμε στο πάρον άρθρο, έχουν καθαρά στόχο την ενημέρωσή σας και να μην προσβάλλουν κανέναν.

 

 

 

 

 

Το Concept πίσω από αυτό το αμφιλεγόμενο εγχείρημα ήταν η προσθήκη στίχων του συγκροτήματος Cradle of Filth  σε έργα τέχνης χριστιανικού περιεχομένου. Με το που αναρτήθηκε η σελίδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, βρίσκοντας πολύ θερμή ανταπόκριση. Μετά όμως από μόλις λίγες ώρες ύπαρξης, η σελίδα μυστηριωδώς κατέβηκε…

 

 

 

 

 

 

Οι φήμες οργίασαν: Πολλοί πίστεψαν πως η σελίδα κατέβηκε μετά από απειλές  φονταμενταλιστών, άλλοι είπαν πως ο δημιουργός δεν ήθελε να βλέπει φίλους της μετά-Bitter Suites to Succubi εποχής να σχολιάζουν, κάποιοι άλλοι είπαν πως το εγχείρημα αυτό δεν αξίζει να βρίσκεται σε μέσο διαδικτυακής κοινωνικοποίησης και λατρείας αγνώστων που οι απόψεις μας ταυτίζονται κατά 80% περίπου.

 

 

 

 

 

 

 

Τι πραγματικά έγινε; Το Pigal μετά από πολύμηνες, επίπονες έρευνες κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν έχει ιδέα. Καθαρές Κουβέντες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *