“ΠΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ” είπε ο Γιάννης λίγο πριν την προβολή της Ταινίας Χαλβάι 5-0.

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης που για λόγους ταπεινοφροσύνης δεν θέλησε να μας αποκαλύψει το επίθετο του. Τον βρήκαμε έξω από τις αίθουσες του δημοφιλούς Σινεμά  “Ο Λέγκολας και ο Γκίμλις” στο Γαλάτσι λίγο πριν την προβολή της Ταινίας Χαλβάι 5-0. Ο Γιάννης, που κάνει ονλάιν μαθήματα Πυρηνικής Φυσικής από τον έγκριτο Επιστήμονα Mikeus, είπε να ξεσκάσει λίγο γιατί παρακαλούθησε τρία 10λεπτα βιντεάκια στα καπάκια.

“Νιώθω αφόρητη καταπίεση, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Καταστρέφεται η ζωή μου και φοβάμαι σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου” μας είπε, και συμπλήρωσε: “Σαν υπέρμαχος της ελεύθερης έκφρασης θεωρώ απαράδεκτο να εκφράζονται άνθρωποι αρνητικά για τον Μάρκο στα Σόσιαλ Μίντια, αυτοί είναι οι πραγματικοί Φασίστες. ΠΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ. Σας αφήνω όμως τώρα γιατί ξεκινά η ταινιάρα.”

Σε αυτό το σημείο η συνέντευξη διακόπηκε , όχι μόνο γιατί ο Γιάννης αποχώρησε αλλά γιατί πέθανε και από εγκεφαλική αιμορραγία ένας περαστικός που έτυχε να ακούσει τις δηλώσεις.

83188315_220527438971680_7698511346576392192_n-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *